Huidverbetering


In de clinic werk ik met de 360 graden behandeling van Toskani. Dat betekend dat we met de combinatie van producten en behandelingen de effecten worden versterkt en de beste resultaten worden bereikt. In elk behandeling wordt er een combinatie gemaakt van salonproducten, thuisproducten, peelings en / of mesotherapie producten.

De producten van Toskani zijn gebaseerd op peptiden, liposomen en hyaluronzuur.

 

Peptiden helpen de huid te beschermen tegen externe schade. Ze herstellen de stevigheid, verstevigen de huidtextuur en verzachten rimpels. Toskani gebruikt innovatieve peptidencombinaties om de huid van binnenuit te laten stralen.

 

Dankzij hun samenstelling dringen liposomen dieper door in de huid. Toskani gebruikt de meest geavanceerde liposomen om zijn actieve bestanddelen te beschermen en ervoor te zorgen dat ze de gewenste huidlaag bereiken. Ze zijn 10 keer effectiever dan vrije stoffen.

 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden waardoor het diepgaand hydrateert en de productie van collageen stimuleert. Hierdoor ziet de huid er gehydrateerd en jonger uit. 


Voor de behandeling wordt er gekeken naar jouw wensen en wat de huid nodig heeft. Hier pas ik de behandeling op aan.

 

De volgende punten worden altijd meegenomen in een gezichtsbehandeling:

  • Reinigen van de huid
  • Peeling
  • Uit reinigen van de huid (onzuiverheden verwijderen)
  • Ontspannende massage
  • Masker incl. hoofdhuidmassage
  • Afsluitend een crème die de huid voedt en herstelt

Geweldige sfeer

Uitstekende service

Schoonheidsproducten

Ik probeer altijd te zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Ik ben erg klantgericht en luister graag naar uw wensen en adviseer de best passende behandeling

In mijn salon werk ik professioneel, hygienisch en werk ik met medische producten, u bent gegarandeerd van het beste resultaat.

Ik werk in de salon met medische producten, huidvriendelijk en dierproefvrij. Daarnaast bied ik u advies  over producten passend bij uw huid en wensen voor thuis.