Dermapen (microneedling)

Met de Dermapen worden microkanaaltjes in de huid gemaakt. Microneedling zorgt ervoor dat de voedingstoffen 80% meer in de huid worden opgenomen wat zorgt voor een betere cel functie. Dit verhoogt de opname van actieve ingrediënten in de huid, stimuleert herstel, versnelt de regeneratie van de cellen van de huid. Daarnaast zorgen de microkanaaltjes ervoor dat het natuurlijke herstelproces van de huid wordt gestimuleerd, waardoor de productie van nieuw collageen toeneemt. Collageen vormt sterke, onoplosbare vezels die dienen als bindweefsel tussen cellen.


Voor de behandeling

Samen gaan we eerst uw wensen bespreken en vanuit daar zal ik een behandelplan op maat maken.


De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling reinig ik uw huid, waarna de voedingstoffen op de huid worden aangebracht. Middels korte banen en kleine cirkels wordt de microneedling behandeling uitgevoerd. Wanneer de huid flink roze/rood gekleurd is, is het eindpunt van de behandeling behaald. Tijdens de behandeling kunnen punt bloedinkjes ontstaan. Dit is een goede reactie van de huid. Deze verdwijnen binnen 1 a 2 dagen.


Herstel na een Dermapen-behandeling
Direct na de behandeling zal huid prikkelend en warm aanvoelen. Indien gewenst kan de huid gekoeld worden, echter zijn deze verschijnselen na een dag verdwenen. Ook zal de huid roze/rood zijn van kleur, dit kan 2 a 3 dagen aanhouden. Indien gewenst kan dit met minerale make-up worden gecamoufleerd. 


Voor de microneedling behandeling geldt dat de huid tijdelijk gevoeliger wordt voor UV-straling. Gedurende 6 weken na de behandeling dient daarom zonlicht zo veel mogelijk te worden vermeden. Het is belangrijk dat u uw huid gedurende deze periode goed beschermd met een zonnebrandcrème met ten minste factor 30 of hoger om verbranding en pigmentvlekken te voorkomen.


Resultaat
Je zult niet direct na de Dermapen behandeling resultaat zien. Meestal zijn na twee tot vier weken de eerste resultaten zichtbaar. De totale huidvernieuwing en collageen aanmaak heeft namelijk tijd nodig.


Kuur dermapen

Losse behandeling € 120,-

Kuur van 6 behandelingen € 600,-  (5+1 gratis)

Indicaties

– Grove poriën
– Slapheid
– Hyperpigmentatie
– Acne vlekjes/littekens
– Rimpels en lijntjes
– Tekenen van veroudering

Geweldige sfeer

Uitstekende service

Schoonheidsproducten

We zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. We zijn klantgericht en luisteren graag naar uw wensen en adviseren de best passende behandeling

We zijn professioneel, hygienisch en we werken met de puurste producten, u bent gegarandeerd van het beste resultaat.

We werken in de salon met pure producten, huidvriendelijk en dierproefvrij. Daarnaast bieden we u advies over producten passend bij uw huid en wensen voor thuis.