Over mij en de salon

Mijn naam is Jacqueline Bisschop en begin november 2020 heb ik de deuren geopend van Beauty & Body Clinics in Raalte.


Bij mij in de salon kun u terecht voor Cryolipolyse behandelingen, waarmee vet verwijderd wordt. Met deze behandeling worden de vetcellen gekoeld tot -9°c waardoor ze gekristaliseerd worden. Het doel is om contouren van het hele lichaam te verbeteren en de laatste probleemzones van buitenaf aan te pakken, die met sporten en een gezond eet patroon niet weggaan. Een mooier alternatief voor liposuctie.

Er wordt uitsluitend alleen met de Clatuu gewerkt.

Ook kunt u bij mij terecht voor huidverbeterende schoonheidsbehandelingen, zoals de dermapen, en chemische peelings. Voor heerlijke ontspannende beauty behandelingen bent u ook van harte welkom. Samen bespreken we uw wensen, uw huidtype en uw verwachtingen en daar pas ik de behandeling op aan.


Zie ik u snel?


Heb je een vraag of wil je meer weten? Stuur een whatsapp!

De salon

Geweldige sfeer

Uitstekende service

Schoonheidsproducten

We zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. We zijn klantgericht en luisteren graag naar uw wensen en adviseren de best passende behandeling

We zijn professioneel, hygienisch en we werken met de puurste producten, u bent gegarandeerd van het beste resultaat.

We werken in de salon met pure producten, huidvriendelijk en dierproefvrij. Daarnaast bieden we u advies over producten passend bij uw huid en wensen voor thuis.