Over mij en de salon

Mijn naam is Jacqueline Bisschop en begin november 2020 heb ik de deuren geopend van Beauty & Body Clinics in Raalte.


Bij ons in de salon kun u terecht voor Cryolipolyse behandelingen, waarmee vet verwijderd wordt. Met deze behandeling koelen we de vetcellen tot -9°c waardoor ze gekristaliseerd worden. Het doel is om contouren van het hele lichaam te verbeteren en de laatste probleemzones van buitenaf aan te pakken, die met sporten en een gezond dieet niet weggaan. Een mooier alternatief voor liposuctie.

Ook kunt u bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen. Wij bieden heerlijke ontspannende behandelingen aan die gelijktijdig zorgen voor huidverbetering. Samen bekijken we uw wensen, uw huidtype en uw verwachtingen en passen daar onze behandeling op aan.

 

Wilt u mooie verzorgde nagels? Ook dan bent u bij ons welkom. Wij bieden professionele behandelingen met o.a. acrylnagels, gellak en nagelversteviging.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stuur een whatsapp!

De salon

Geweldige sfeer

Uitstekende service

Schoonheidsproducten

We zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. We zijn klantgericht en luisteren graag naar uw wensen en adviseren de best passende behandeling

We zijn professioneel, hygienisch en we werken met de puurste producten, u bent gegarandeerd van het beste resultaat.

We werken in de salon met pure producten, huidvriendelijk en dierproefvrij. Daarnaast bieden we u advies over producten passend bij uw huid en wensen voor thuis.